Connect with us

България

Уникално явление: Лечител от Кривина лекува рак само с ръце върху тумора!

Published

on

Невероятно! Лечител от Кривина постигна повече резултати, отколкото някои лекари в цялата си кариера!

Народът около София е пощурял по лечител от Кривина. Това е Красимир Петков, който цери много заболявания, включително и рак.

Народният лекар има уникални успехи през последните няколко години. Той е избавил десетки, дори стотици хора от проблеми от почти всякакъв здравословен характер, съобщи Списание 8.

Отзивите за Краси са невероятни. Само през последната една година той е събрал благодарности от много излекувани и техните близки, научи Goreshto.net.

Методът на народния лечител от Кривина е изключително интересен. Той не кара пациентите си да пият някакви специални отвари или други неща, които организмът им да приема.

Това, което Красимир прави, е да постави ръце върху болното място. Той притежава някаква енергия, която в съчетание с молитва към Бог успява да пребори болестта.

Случайте са толкова много, че даже самият лечител вече трудно помни всеки един свой пациент. Всички идват болни, а си тръгват излекувани.

Един от най-фрапиращите случаи е свързан с дете, което е имало тумори по цялата си ръка. В болницата съобщават на майката жестоката вест, че дъщеря й може да не се оправи никога. Тогава се намесва Красимир Петков.

Уникалният лечител от Кривина просто поставя двете си ръце върху всеки тумор и постепенно от раковите образувания не остава нищо.

Освен рак, той лекува и много други болести. Сред тях са туберкулоза, дископатия, психични заболявания дори.

Сред доволните от неговото лечение са и много жени, които са се считали за ялови преди това. Има един случай, при който дама без цикъл е успяла да зачене и днес има цели две деца.

Въпросната жена е имала хормонални проблеми, вследствие на които цикълът й просто спира. От болницата й казали, че няма да може да има деца. Красимир Петков обаче не оставя нещата така.

След като полага ръце на корема й, дамата зачева. Изглежда като чудо, но всъщност той успява да й върне цикъла и така след това се стига до забременяване.

Съдбата на Красимир е много интересна. Той работи като барман, когато влиза в затвора по неясни и до днес причини. Именно зад решетките животът му се променя напълно.

Лечителят искал да се обеси в килията си, но Бог не му позволил. Чул глас, който му казал, че няма да умре, а ще помага на хората.

Така съдбата на Красимир се преобръща тотално. Не след дълго присъдата му е намалена и той излиза на свобода, за да започне делото си.

И така до ден-днешен. Излекуваните от него са изключително много, за което свидетелстват коментарите по форумите. Въпреки това, той живее скромно и не обича да се шуми около него.

За връзка с чудотворния лечител от Кривина: 0893 950 295

/Goreshto.net

България

Ще летят ли хора и роботи на Webit.Festival?

Published

on

By

Според последната голяма сделка в събитийната индустрия, най-голямото в Европа събитие за технологии бе привлечено от общината на Лисабон, с помощта на правителството на Португалия, за крупната сума от 110 млн. евро, като ефектът му за икономиката на страната е изчислен на 300 млн. евро на събитие.

Преди това то беше създадено и се случваше няколко поредни години в Дъблин, Ирландия, от където Лисабон го привлече с финансиране.

България до тази година също е домакин на един по-малък брат на това събитие, който преди 11 години стартира като една мечта на основателя му за създаване на предприемаческа екосистема и повече възможности за България –  Webit.Festival.

Днес събитието е домакин на над 15 тематични конференции и изложение и е място, на което над 10 000 посетители от над 110 държави правят бизнес и сверяват часовниците си с последните технологии и бъдещето на индустриите.

Сред над 400-те световни лектори са основателите на най-едни от най-големите и успешни компании в света, откриватели, изследователи, предприемачи, инвеститори, роботи, летящи хора, киборги и много знаменитости, като Марк Кюбан (с 4.5 млрд. лично богатство). Всички те кацнат в София за Webit на 14 и 15 май тази година.

Фондация Webit ежегодно подпомага и стартъп екосистемата, като избира 200 (от над 4000 кандидатстващи) стартиращи компании от България, Европа и света и им предоставя възможност да имат щанд на събитието, безплатни билети, както и да представят проектите си пред топ инвеститори.

А победителят в грандиозната церемония на „Игрите за предприемачи“, която се състои на втория ден на Webit, си тръгва с чек за 200 000 евро от събитието.

И тази година на 14 и 15 май бъдещето на киберсигурността, образованието, градовете, медиите, маркетинга и рекламата, медицината, отбраната, парите и финансовите технологии, климатичните промени и човечеството във века на изкуствения интелект ще бъдат дискутирани от едни от най-големите умове на света в рамките на 15 събития под покрива на Webit в и пред НДК.

Докато подготвят единадесетото издание на форума, във Фондация Webit са и в процедура по избор на нова дестинация за изданието на събитието през 2020 г.

27 града от цяла Европа, сред които Амстердам, Париж, Лондон, Мадрид, Ротердам, Валенсия, Виена, Тел Авив, Брюксел, Будапеща и много други, се състезават да бъдат домакин на Webit.Festival Europe 2020.

От Фондация Webit отказват коментар относно условията, които се обсъждат с  градовете-кандидати. Според публично предоставена информация и оценка, икономическият ефект за страната-домакин на Webit възлиза на над 60 милиона на събитие.

Webit стана причина световните медии, сред които Форбс, Економист, Ал Джазира и много други, да заменят използваното в миналото определение за София като „столицата на най-бедната държава в ЕС“ с респектиращото – „София – дигитална столица“.

Къде ще отиде европейското издание на Webit през 2020 тепърва предстои да разберем, но през 2019 г. София отново е домакин на форума и билетите за тази година вече се изчерпват.

Ако желаете вие, семейството и колегите ви да бъдете сред посетителите на последното голямо издание на Webit в България и сред тези, които ще видят бъдещето с очите си и ще чуят съвети как да са успешни в него – купете билетите си още днес на webit.bg.

Continue Reading

България

Битият от цигани Венцислав разкри още нещо ужасно, което са сторили

Published

on

By

Нашият магазин не толерира агресивното поведение. Имаме клиенти от ромски произход, много от тях са хора. Не искаме да се внася етническо напрежение между хората. Това каза пред bTV битият от цигани в Габрово продавач Венцислав Иванов.  

Той обясни, че днес смята да се включи в големия протест в града. Досега не го е правил.   „Дойдоха тримата. Със самото си влизане в магазина започнаха да се държат агресивно с клиентите. Започнаха с втори клиент да се държат агресивно, преди това са го ударили, което не се вижда. Колежката ме извика на касата и ме помоли да направя забележка, понеже агресията им се беше насочила към едно момче на входната врата“, обясни той.  

„Нормално, най-учтиво съм ги помолил да няма агресия в магазина“, подчерта той.  

По повод появилия се нов клип от охранителна камера в магазина, на който изглежда, че Иванов започва физическата разправа с тримата роми, той заяви, че в началото наистина тръгнал учтиво към тях. След това се оттеглил и тръгнал да зарежда.

Тримата, обаче, продължили с агресивното поведение, започнали да го обиждат.   „Нормално е да реагирам, да се навъся“, посочи Иванов. Той каза още, че не знае кой е пуснал втория клип в интернет.

Continue Reading

България

Нови разкрития за кокаина на Слънчев ден! На пакетите имало странно лого

Published

on

By

Сак, натъпкан с кокаин, идентичен с шестте в спасителни жилетки, открити край Шабла, изхвърли морето нас на плажа пред хотел „Марина“ в курорта „Слънчев бряг.

Наркотикът е щампован с надпис BB и лого на корона.  

Според запознати, щампата се чете като Bed and Breakfast, което в буквален превод означава легло и закуска.

Тези щампи на кока обикновено се пакетират в Колумбия, Перу и Чили, обясниха експерти пред „Телеграф“.   Намереният на плажа на Слънчев ден край Варна кокаин също е бил привързан към „бразилската“ спасителна жилетка и доплувал до брега около 17 часа в четвъртъка.   Открит е от строителни работници, които ремонтират хотела. Те са подали сигнал на 112.

Стойността на намереното количество е около 7 млн. лв. Кокаинът край Шабла бил с логото на Роналдо!   По-рано през деня бяха открити две празни жилетки. Предполага се, че дрогата от тях се е изсипала в Черно море.  

На 22 март в село Сфанту Георге в Тулча е намерена преобърната лодка, в която има почти един тон кокаин за 300 млн. евро.

Преди 5 дни до румънските брегове доплуват още около 150 кг кока, опакована в непромокаеми торбички, привързани към т.нар. бразилски спасителни жилетки. Преди 3 в района между Шабла и Тюленово бяха задържани 171 кг кокаин, които изплуваха в 6 спасителни жилетки.

Continue Reading

Най-четени на сайта