Connect with us

Хит

Последното предсказание на Джуна за 2017 година

Published

on

Джуна, която умира през 2015 година е велик лечител, астролог и мистик на нашето време. Тя е почетен академик на 129 академии в света и генерал-полковник от медицинската служба. Тя е и вицеканцлер на Международния университет на комплиментарната медицина, който принадлежи на Дипломатичната световна академия на ЮНЕСКО при ООН.

В едно от последните си интервюта пред руската телевизия РФ, тя чертае какво ще се случи в Русия и света през 2017 г:

  • Според нея през 2017 година, санкциите наложени на Русия от Запада ще отпаднат и положението в страната ще се подобри рязко.
  • Настоящата световна криза, убедена е Джуна, ни е дадена за урок, да ни отвори очите, че парите и материалните блага са преходни, а най-важното е духовността, честността и добротата.
  • Всеки, който живее в любов и прошка, който обърне очи навътре в себе си, който е благодарен на Бога – ще бъде добре.
  • Човек е сляп тук долу на Земята. Не осъзнава, че тук сме само за кратко и единственото, което е важно е да научим уроците си, категорична е тя. Нищо материално не можем да вземем със себе си, когато напуснем този свят, а само „духовния“  багаж, който сме натрупали през годините.
  • Най-важното, което трябва да направите в този момент е да се погрижите за Душата си! Ако човек живее в хармония със себе си и света, и е благодарен на Бога, то и материалните блага ще дойдат от само себе си.
  • Не може да има сближиване между САЩ и Русия през следващите години. В САЩ живота е силно материален, а Русия е духовна страна.
  • Няма и да има военен сблъсък между двете световни супер сили през идните години.
  • За Русия идват добри времена, категорична е тя (между другото Джуна прогнозира разпадането на Съветския съюз, както и последващите събития в целия свят).
  • Всичко е в наши ръце, съдбата ни и какъв живот ще живеем – завършва Джуна – и най-важното всички отговори са вътре в нас, просто задайте правилните въпроси!

Източник: http://esoreiter.ru/

Източник: drugitenovini

България

Бомба за адвокатски джип в Монтана, пострадала и кола на екип на Нова тв

Published

on

By

Бомба избухна в гараж, където е бил паркиран новия джип на известен адвокат. Взривът в центъра на Монтана тази нощ предизвикал пожар. 

Няма пострадали хора, съобщи Нова тв. От пламъците са опушени апартаменти в сградата, избити са и стъкла на прозорци. Колата на юриста е изгоряла напълно. 

От ударната вълна едната врата на гаража е изхвърчала на 10 метра напред. По автомобила и гаража на екипа на NOVA в Монтана, който е в съседство, също са нанесени щети. Стената между гаражите е паднала.

Точно преди седмица в блока друг гараж също е бил запален умишлено. 

Continue Reading

България

Учени посочиха петте основни причини защо остаряваме бързо

Published

on

By

Рано или късно, всеки от нас остарява. И макар учените да смятат, че еволюционни причини в стареенето няма, ние все пак си стареем. Проф. Владимир Ховинсон:

Да живееш до 120 години е възможно Mного съвременни хора проявяват признаци на стареене в по-ранен етап от своя живот.  Експертите изтъкват няколко причини за такова преждевременно стареене.

Continue Reading

Любопитно

Каква е идеалната разлика във възрастта между мъжа и жената

Published

on

By

Любовта може да пламне между всякакви хора, без значение каква е разликата във възрастта им или какъв точно е социалният им статус.. Дали обаче подобен съюз би бил щастлив или е по-добре просто е да се насладите на момента и да потърсите по-подходящ партньор? Как ще се развият отношенията ви, ако има разлика във вашата възраст и тази на половинката ви?

На тези въпроси ще отговорим в следващите редове. Ще ви споделим  и каква е идеалната разлика във възрастта между мъжа и жената. Защо жените не бива да седят с кръстосани крака – истини и митове! Хармонията в една връзка преди всичко разбира се зависи от емоционалната зрялост на партньорите и способността им за постигане на консенсус. Определени статистически данни разкриват няколко неща.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени на сайта