Connect with us

За нас

Webro ЕООД – media group е независима онлайн информационна агенция за новини, анализи и коментари, а наши автори са утвърдени журналисти и експерти с актуален поглед върху политиката, бизнеса, спорта, културата, изкуството и други аспекти на съвременното общество.

Заема водещо място сред най-големите издатели в България. Компанията достига близо 22,52 % месечен обхват от общата интернет аудитория в страната по данни на Gemius.

По страниците на bg7.bg, kz7.bg, stz7.com, lekuvam.com, zaneq.com освен сериозна тематика ще можете да откриете и развлекателно съдържание, което създава позитивни нагласи сред аудиторията. Стремежът ни е голяма част от публикуваните статии, фотографии и видеоматериали да бъдат смели и да отразяват реалностите на настоящето. Ние се ръководим от принципите на Етичния кодекс на българските медии и се стремим към високи професионални стандарти за качество на представеното съдържание.

Ние вярваме, че свободните медии са задължителен коректив и обществен стълб на демократичното общество в европейска България.

Към читателите

Артър Милър е казал – „добрата“ новина е онази, за която говори целият народ. Нашите читатели мразят скучните, безлични, изпразнени от съдържание, угоднически новини. Те са хора, които живеят с пулса на времето и искат да уловят новината на мига. Хора с ясното гражданско съзнание, че имат право да бъдат информирани, а не дезинформирани. Такива, които умеят да четат дори между редовете.

Благодарим Ви!

Към клиентите

Webromedia group има както дългогодишни партньори, които се доверяват на компанията от самото й създаване, така и много нови, които се множат всеки месец. Гордеем се с това, че изпълняваме в срок ангажиментите си и допринасяме за успешното развитие на проектите на своите партньори.

Клиентите са ни важни. Със своята adserver система ние можем да задоволим дори най-високите ви изисквания и да привлечем вниманието на хиляди, дори милиони очи към вашите продукти и услуги. Рекламата в нашите издания e „open-end solution“ решение (решение с отворен край). Ние сме отворени за всякакви идеи и предложения от ваша страна.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Copyright © 2018