В НАВЕЧЕРИЕТО НА 2018-та! Астроложката Оксана Хорват разкри какво очаква зодиите през Новата година

Известната астроложка Оксана Хорват направи специална прогноза за зодиите за Новата 2018 година. Пред Нова телевизия тя сподели с няколко думи какво очаква представителите на отделните зодии.

Ето прогнозата й: 

Овните – успешна година във финансов и личен план. Възможности за пътувания в чужбина. По-внимателно отношение в работата и към близките вкъщи. Да не се възгордяват от постигнатото и да правят премислени планове за бъдещето.

Телците – баланс и успехи. Бизнесът е във възход, личните отношения – спокойствие и баланс. Предстоящи бизнес пътувания в чужбина, нови успехи в започнатите начинания. Да гонят стреса със спорт и туризъм.

Близнаци – най-успешната зодия, но не бива да дават пари и да внимават с финансите. Съветът е – да пътуват или в България, или в съседните държави.

Раците – годината е много успешна в любовта, да раждат деца, а ако имат – ще се радват на техните успехи. Годината за тях ще бъде много творческа. Но да бъдат внимателни към брачните си партньори и в бизнеса. Могат да имат добри успехи във финансов план.

Лъвовете – също успешна година в семеен план. Очаква се увеличаване на семейството. Да бъдат по-внимателни за здравето си, да не се раздават прекалено много. Качествата и талантите на Лъвовете ще получат признание.

Девите – късметът им е в образованието. Ще имат положителни промени в живота. Да бъдат по-отговорни в любовта.

Везни – успешна година във финансов план. Ще изкарват много пари. Да са по-отговорни към семейството и близките си.

Скорпионите – изключително успешна година. Ще правят нови неща, нов бизнес. В семеен план – да не се забъркват в интриги и “тройки”.

Стрелците – годината е подходяща за пътувания в чужбина. Нека следват себе си и духовните си пътеки. Да са внимателни с финансите, да спестяват повече.

Козирози – година успешна за промени. Промени в работа, в начина на живот, в отношенията с хората. Всичко това обаче е свързано с имиджа, който трябва да пазят.

Водолей – баланс и нови успехи в работата и личния живот. Ще открият себе си в спорта, предстоят пътувания в чужбина. Добър завършек на всяко ново начинание.

Риби – много успешна година в професионален план. Подходяща година за пътувания в чужбина. Успехи в личния живот.