Д-р Татяна Мохоровец: Това е билката, която лекува всичко! Дори и злокачествени образувания (3 са най-силните рецепти с нея)

Д-р Татяна Мохоровец работи в столична клиника и се е сблъсквала с какви ли не случаи! Тази билка обаче е помогнала на мнозина!

За най-добрата и лековита билка у нас разказа столичната лекарка д-р Татяна Мохоровец. Още преди години тя също е обяснявала действието й качествата й пред вестник “24 часа”.

Д-р Мохоровец всъщност не прави повече от това да учи и напомня на хората съветите на нашите велики и единствени по рода си лечители и учители. Като Петър Дънов и Петър Димков. Само техните съвети и рецепти да ползваме наготово, ще си гарантираме здравето за дълги години.

В случая д-р Мохоровец е напълно съгласна и горещо препоръчва билката, пред която Дънов и Димков направо благоговеят. И това е черният бъз. Бързаме да уточним обаче, че от плодовете на черния бъз трябва да се използват само и единствено узрелите и тъмни плодове. Защото зелените не само не са полезни, но могат да бъдат и отровни.

И така, трите рецепти, които дава лекарката, са следните. И бъдете сигурни, че ще направят чудо с тялото и здравето ви. Разбира се, при редовна употреба.

Вземете си 30 грама от плодовете на черния бъз и ги залейте с гореща вода. Варите ги десетина минути, но на бавен огън, а после ги прецеждате. Преди да ги прецедите обаче, е добре да оставите да изстинат за 45 минутки. Тази отвара се пие по 2-3 пъти на ден и помага за лечение на диабет и злокачествени заболявания.

Другата рецепта, която е наречена напитка за столетници, е следната – взимат се една супена лъжица сушени плодове от черен бъз и се заливат с 500 грама вода. Оставят се за се варят до кипване, а след като отварата се прецеди и изстине, към нея се добавят и две лъжици истински мед. Сместа се пие по няколко пъти на ден.

Третата, но не на последно място, лечебна рецепта е тази. Измиват се по-голямо количество плодчета от черен бъз и се нареждат на един пласт в голям буркан. Отгоре върху пласта се поръсва пласт захар и пак така – редуваме бъз и захар.

След това захлупваме буркана не с капак, а с кърпа или марля и го оставяме да престои за около три седмици настрани, но не пряко на слънце.

После си ги прецеждаме през гъста марля и разсипваме сока в тъмни бутилки. Съхранява се в хладилника и се пие по една лъжица от него преди хранене.

/горещо.нет

Известен депутат от БСП катастрофира с лъскав джип Q7 за 120 бона! Блъсна се в автобус в София (СНИМ...
100% смях за разсънване: Виц за новата Мис България изби рибата в мрежата! Няма такова нещо голям см...
ИЗВЪНРЕДНА ИНФОРМАЦИЯ: ЕТО КОЙ Е УБИЕЦЪТ НА МАЛКАТА ДАМЛА! ЗА ШОК НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е
ИЗВЪНРЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Джип прегази и уби момиченцe край Пловдив
Разпространи светкавично! МВР пусна първи портрет: Адски опасен, той хвана две момичета и зверски ги
ПОБЕЛЯХМЕ! Трупът на Кети не е бил открит до джипа, както съобщиха! Истината е 100 пъти по-страшна! ...
ИЗВЪНРЕДНО! ЕКШЪН В СОФИЯ! Барети и полицаи тарашат наред и издирват убиеца от Нови Искър, хората не...
Голям обрат настъпи за Ивелина и децата й
ДЯДО ДОБРИ: ПАЗЕТЕ СИ ДУШИТЕ. НЯМА ЛИ ВЯРА – СТЕ ЗАГУБЕНИ!
Ужасът да работиш в Кауфланд! Разказ от първо лице на една българка!
УНИКУМ! Полицай спря жена от Петрич и й каза: „Ще духаш ли?“! Тогава тя направи
Лили Иванова чу това и откачи! Вижте каква бомба хвърли за нея вечната й съперница Йорданка Христова...