Скандална фолкпевица призна: Предлагаха ми 80 бона, за да съм компаньонка!

40 000 евро ми предложиха, за да стана компаньонка. Офертата дойде от арабски шейх, но категорично отказах, без дори да се замисля. Това разказа фолкпевицата Дебора, която е известна с предизвикателното си поведение, пише в. България днес.

Изпълнителката признава, че многократно е получавала неприлични закачки от заможни господа, но това било най-солидното финансово предложение. Освен това често получавала съобщения от непознати мъже за секс за една нощ, но никога не се е съгласявала да продава тялото си.

Предложението на арабския шейх, който живее в Дубай, било фолкпевицата да се нанесе да живее в неговото жилище и да го придружава по време на пътуванията и партитата му.

Месечната „заплата“ от 40 000 евро на месец обаче веднага подсетила Дебора, че става въпрос за сексуално предложение. „Аз не съм проститутка, а певица, така че такива оферти няма как да ме впечатлят. В нашата професия често ни се случва да ни предлагат заплащане срещу секс, така че в един момент дори спираш да обръщаш внимание“, каза още видинчанката.

Дебора признава, че цени парите, тъй като е имало години, когато е живеела в много трудни условия. „На 15 години станах танцьорка! Обикаляхме цяла Северозападна България!

И да ви кажа ли колко взимах на вечер? Прекрасната сума от 30 лева! За мен това беше все едно съм видяла 30 000 евро! Бях горда, че изкарвам пари на 15 години и че ще имам за закуска не два, а пет лева“, върна се назад във времето фолкпевицата.

И допълни: „Моят живот не е бил толкова лесен, както всички си мислят. Аз съм едно обикновено момиче, което е имало в ученическите си години 2 лв. за закуска, та се чудех да ям ли с тези пари, да пуша ли, да пия ли кафе. Така бях в училище, моите родители нямаха възможност за повече.“

Източник: e-novini.bg

ФЕНОМЕН: "Боброва" суперлуна озарява небето тази нощ
САМО ТУК! Ани Цолова разбила семейството на мъжа си Васил - съпругът на водещата крие в Америка пред...
Горещо! Голата Светлана Василева подлуди мъжете, вижте я (скандални снимки 18+)
Тази студентката и млада майка купи на бездомен човек закуска, но бележката, която той ѝ написа, спр...
АПОКАЛИПСИС! Нещо страшно става със Земята! Скоростта на въртене се променя, учени предупреждават за...
Жена спала с питон всяка вечер, докато лекар не й казал нещо шокиращо
Умиращо момиче искаше да прекара последната Коледа със своя съпруг. Часове преди това, тя получи лош...
ИЗЦЕПКА! Марк Зукърбърг гепи бомбите на нашата "Мис Силикон" (СНИМКА 18+)
Ето я: Това е красавицата, която заема мястото на Деси Банова в Нова ТВ! (МНОГО СНИМКИ на новата син...
Тази брюнетка беше призната за най-красивата жена на света, но я вижте на какво прилича днес! (СНИМК...
5-те най-ревниви ЗОДИИ сред жените
Снахата на Маги Халваджиян заголи дупе пред него, той също хвърли дрехите