Хилда Казасян след фурора в “Капките”: Пия това 1 седмица в месеца! Не съм виждала по-добро средство за отслабване (ето рецептата й)

Хилда Казасян предизвика същинска сензация с появата си в “Като две капки вода”!

Чаровната и талантлива Хилда Казасян отново е жури в “Като две капки вода”. Снощи, по време на старта на формата, тя обра овациите на зрителите с чудесната си визия. Певицата е постигнала отслабване, за което мнозина могат само да мечтаят.

При това постижението й е голямо, тъй като на всички е ясно, че с напредването на годините свалянето на килограми става все по-трудно. Хилда Казасян обаче разкрива тайната си, която всъщност не е никаква тайна.

Тя просто приема специална вода вече повече от година като си я прави и пие само една седмица в месеца. Ефектът бил налице още първия път, след което се продължава като редовна поддържаща терапия. Полезна не само за отслабване, но и за здраве.

Става дума за така наречената стафидена вода, която обира и чисти всички токсини, вредни вещества и шлаки в тялото. Тя допринася за бързото изчистване от излишните мазнини и натрупвания, а свалянето на наднормено тегло е гарантирано.

“Освен всичко това, е и много вкусно. Кой не обича стафиди?! Първо се съмнявах в ползата, но след като чух за водата от няколко места, реших да пробвам. Не съжалявам нито за минута, защото такива резултати не съм постигала с нищо друго”, споделя Хилда, която вече е надъхала повечето си приятелки за същото.

Стафидената вода се прави много лесно като трябва да се кипнат на котлона около 400 грама вода – близо две водни чаши. След като водата кипне, в нея се слагат измитите стафиди – 150 грама. Те врат около 20 минутки във водата, а после се прецеждат.

Течността се пие само сутрин и то на гладно. След това не се слага нищо в устата повече от половин час. Това се прави всеки ден, цяла седмица. Уточнението е, че стафидите трябва да бъдат задължително от тъмните, защото златистите и бели не са така качествени и полезни.

Добре е и през въпросната седмица да се избягват твърде сладки, мазни, пържени и бързи храни, за да бъде ефектът от водата още по-голям.