Хилда Казасян след фурора в “Капките”: Пия това 1 седмица в месеца! Не съм виждала по-добро средство за отслабване (ето рецептата й)

Хилда Казасян предизвика същинска сензация с появата си в “Като две капки вода”!

Чаровната и талантлива Хилда Казасян отново е жури в “Като две капки вода”. Снощи, по време на старта на формата, тя обра овациите на зрителите с чудесната си визия. Певицата е постигнала отслабване, за което мнозина могат само да мечтаят.

При това постижението й е голямо, тъй като на всички е ясно, че с напредването на годините свалянето на килограми става все по-трудно. Хилда Казасян обаче разкрива тайната си, която всъщност не е никаква тайна.

Тя просто приема специална вода вече повече от година като си я прави и пие само една седмица в месеца. Ефектът бил налице още първия път, след което се продължава като редовна поддържаща терапия. Полезна не само за отслабване, но и за здраве.

Става дума за така наречената стафидена вода, която обира и чисти всички токсини, вредни вещества и шлаки в тялото. Тя допринася за бързото изчистване от излишните мазнини и натрупвания, а свалянето на наднормено тегло е гарантирано.

“Освен всичко това, е и много вкусно. Кой не обича стафиди?! Първо се съмнявах в ползата, но след като чух за водата от няколко места, реших да пробвам. Не съжалявам нито за минута, защото такива резултати не съм постигала с нищо друго”, споделя Хилда, която вече е надъхала повечето си приятелки за същото.

Стафидената вода се прави много лесно като трябва да се кипнат на котлона около 400 грама вода – близо две водни чаши. След като водата кипне, в нея се слагат измитите стафиди – 150 грама. Те врат около 20 минутки във водата, а после се прецеждат.

Течността се пие само сутрин и то на гладно. След това не се слага нищо в устата повече от половин час. Това се прави всеки ден, цяла седмица. Уточнението е, че стафидите трябва да бъдат задължително от тъмните, защото златистите и бели не са така качествени и полезни.

Добре е и през въпросната седмица да се избягват твърде сладки, мазни, пържени и бързи храни, за да бъде ефектът от водата още по-голям.

Ето каква е пътната обстановка на 19 ноември
ЕКСКЛУЗИВНО! Стана ясно къде са заровени парите, които отмъкна Жоро Милионера
ГОЛЯМА НОВИНА ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! От декември ще пътуваме без визи отвъд океана! Нужно ни е само да с...
Цяла България сега споделя това! Случи се във Варна! На Вратата ми се позвъни, а от другата страна б...
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Безумията на пътя нямат край! Тежка катастрофа в София! Само вижте как се заби...
Най-страшните български поверия за Бъдни вечер! Огромно зло те чака, ако на масата
Години се мъчих като грешен дявол, а било толкова просто! Най-ефикасното лечение за хемороиди е под ...
ЕПИДЕМИЯ! Грипът "Хонконг" удря за минути, изключително опасен е за деца и възрастни
От полицията съобщиха току-що! Ето кой е мъртвецът, когото откриха в Пловдив. На улицата е издъхнал ...
Всички българи, които са започнали или се надяват на безплатно саниране бързо да прочетат какво обяв...
Всички впериха поглед! Извънредно съобщение от правителството на Чехия за сделката с ЧЕЗ! Ето станов...
Много лоши новини за Кирил Маричков. Лекарите му съобщиха много тежка диагноза. Феновете се молят за...